Autokrogen.dk specialiser sig i detailsalg af kvalitetsanhængertræk med OEM pasform. Vi er den officielle distributør i Danmark af den Italienske fabrik Umbra Rimorchi Slr med hovedkvarter i Perugi.

Vi lever til bilværksteder, autocamper forhandler, private kunder, b2b kunder. Alle vores anhængertræk gennemgår flere sikkerhedskontrol og bliver nøje udviklet i den italienske fabrik, som sikre dig et høj kvalitets anhængertræk med OEM pasform til din bil. Dette er også en grund til at fabrikken har opnået certifikat ISO 9001/2008, hvilket er en stor anderkendelse for god produktudvikling, god lederstil, god behandling af kunder og en god arbejdplads.  

Alle produkter har den europæiske E3 certifikat direktiv UE 94/20/EC, hvilket sikrer dig godkendelse for brug i Danmark. Vores sortiment udgør mere end 20.000 produkter. 


Virksomhedoplysninger

Autokrogen
Viggo Stuckenbergs Vej 19 
8210 Aarhus
Autokrogen.dk kvalitetsanhængertræk med OEM pasform til din 
Ejet af bilkrog.dk CVR: 33131593

produktet er tilføjet til sammenligning

COVID-19 INFO På grund af covid-19 har vi ekstra 14 dages levering på VM lodret aftagelig anhængertræk. Fastmonteret og vandret aftagelig fortsætter med normal leveringstid. 

Ved at klikke Accept. Accepterer du vores cookies til statistik. Vi bruger en cookie for at optimere brugerens oplevelse af sitet.